“Elektrische oven 6 pizza’s diam. 350mm, 1 kamer” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Gasbain-marie, 4 GN 1/3 h150 mm -TOP-
€3.360,00
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 400 x 900 x 250/320 – kcal/h (gas) : 2580
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Kuipafmetingen: 350x685xh160 mm, voor GN bakken tot 150 mm.
- NB: geleverd zonder gastronorm bakken.
- Gemaakt van AISI 304 roestvrij staal, diepgetrokken bovenkant (20/10 mm), nivelleerpoten, IPX5 waterdichtheid.
- Kuip van AISI 304 roestvrij staal met afgeronde hoeken, geperforeerd bodemrooster en overloopbuis. Voor automatische watertoevoer, zie A17/CLWT.
- Gasverwarming door AISI 304 roestvrijstalen branders met gestabiliseerde vlam, energieregelaar 30 tot 90°C.
- Apparaten gebouwd in overeenstemming met de huidige normen (CE).
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 400 × 900 × 250320 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
400 |
Lengte (mm) |
900 |
Hoogte (mm) |
250/320 |
Volume (M3) |
0.28 |
Kcal Power |
2580 |
Heeft accessoires |
1 |
Merk |
03-Diamond Gold |
Familie |
Bain-marie |
Subfamilie |
GAS |
Lines |
MAXIMA 2200 |
Populaire keuzes voor jou
Spiraalkneder 53 liters kantelbare kop, verwijderbare kuip, 2 snelheden, timer, op wielen
Beoordeeld met 0 van 5
€3.561,00
SKU:
FD53AL/T2V-L-230/3-
Elektrische friteuse met 1 kuip van 18 liter op kast – PASS-THROUGH
Beoordeeld met 0 van 5
€5.036,00
SKU:
E1/F18A1
Elektrische pizza-oven “extra large”, 2x 9 pizza’s
Beoordeeld met 0 van 5
€6.943,00
SKU:
LFD-18L-OCC
Halfhermetische groep voor DBT201/L-GR, water condensor (100/70Kg)
Beoordeeld met 0 van 5
€11.948,00
SKU:
GF23-W
Bakplaat 1/3 geribbeld, HENDI, Kitchen Line, 220-240V/3500W, 697x474x(H)241mm
Beoordeeld met 0 van 5
€482,00
SKU:
154960
De HENDI Bakplaat 1/3 geribbeld Kitchen Line heeft een gehard stalen bakplaat die temperaturen tot 300°C kunnen bereiken. Het geribbelde gedeelte is perfect voor het bereiden van vet vlees en worstjes, terwijl het gladde gedeelte perfect is voor eieren en pannenkoeken. De combinatie van de spatranden en de verwijderbare vetopvangbak bevordert de reiniging en hygiëne.