“Kit: rollen voor croissants 140×173 mm x OLM/20” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Fruitpers met hefboom “chrome”
€696,00 Oorspronkelijke prijs was: €696,00.€605,52Huidige prijs is: €605,52.
mm (B x D x H) : 180 x 280 x 360 – kW (elec) : 0.3
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Drukhendel en vorm in R.V.S. AISI 304.
- Alle delen van het apparaat die in contact zijn met de citrus vruchten zijn demonteerbaar zonder werktuig, vergemakkelijkt de reiniging.
- Voorzien van een beker in polycarbonaat.
- Motor 1300 rpm, met thermische beveiliging.
- Aan/uit schakelaar.
- Afwerking: verchroomde kleur.
- N.B. Tijdspan continue gebruik 30 min.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 180 × 280 × 360 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
35 |
Breedte (mm) |
180 |
Lengte (mm) |
280 |
Hoogte (mm) |
360 |
Volume (M3) |
0.05 |
Elektrisch vermogen KW |
0.3 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50HZ |
Merk |
02-Diamond Silver |
Familie |
Met hendel |
Subfamilie |
CHROMED |
Lines |
JUICER LINE |
Populaire keuzes voor jou
Kamer ISO 80, afm. int. 2830 x 2030 xh 2030 mm (11,66 m³)
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
C116B/BF
Moduleerbare tablet ” Modular Rack “
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
TC/805/EF
Pizzaspatel heavy-duty, HENDI, Oranje, 263x132x(H)17mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
855638
De HENDI Heavy-duty pizzaspatel is ontworpen door de beroemde Nederlandse ontwerper Robert Bronwasser met het oog op gebruiksgemak. Deze spatel is het perfecte gereedschap voor het tillen van pizzadeeg uit de deegdoos, en kan ook worden gebruikt om deeg te verdelen en overtollig deeg van het werkblad te schrapen.
Vleesmolen nr 32
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
WR-TSTC-32
Koffiemachine 1 groep, automatisch – ZWART
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
COMPACT/1EB
Struktuur 15 levels, ruimte 35 mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
AC-PRO
Lineaire rek in geanodiseerd aluminium GN 4 niveau’s “Modular Rack”
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
RLA/405-4/EF