“Panoramische gekoelde self-service toonbank – ZWART” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Frontale handgreep 1600 mm
€577,00 Oorspronkelijke prijs was: €577,00.€501,99Huidige prijs is: €501,99.
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D) : 1600 x 50
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 1600 × 50 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
1600 |
Lengte (mm) |
50 |
Volume (M3) |
0.04 |
Merk |
Diamond |
Populaire keuzes voor jou
Gekoelde vitrinetoonbank met gebogen ruiten, met reserve
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
MY30/A1-R2
Spiraalkneder 53 liters, 2 snelheden, timer, op wielen
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
NT53/T2V-230/3-
Elektrische braadplaat 2/3 glad en 1/3 gegroefd -Top-
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
E65/PM7T
Drukregelaar 37 mBar, HENDI, Drukregelaar 37mBar BE uni met pilaar en slangklem, xx(H)mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
152188
Steun in “imitatie R.V.S.” voor GDX12/35-DP + 4 wielen, 2 met rem
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
SGD12-RSI
Milkshaker – Design by Bronwasser, HENDI, designed by Robert Bronwasser, Zwart, 220-240V/400W, 170x196x(H)490mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
221600
Geen bar kan zonder deze stijlvolle milkshake mixer ontworpen door de bekende Nederlandse ontwerper Robert Bronwasser. Naast mooi is de Hendi milkshaker ook nog eens erg praktisch. De bediening is eenvoudig en gemakkelijk te bereiken, de basis is verzwaard voor stabiliteit en de motor is zeer krachtig. Hierdoor is deze mixer ideaal voor Frappés, freddo cappuccino's en natuurlijk milkshakes.
Sauswarmer dubbel, HENDI, 1,3L, 220-240V/400W, 270x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
201725
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.