“Flessenkoeler geventileerd, “Back Bar”, 1 draaideur.” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Filtrerende extractiegroep, 1400m³/u, 1 snelheid
€2.674,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.674,00.€2.326,38Huidige prijs is: €2.326,38.
mm (B x D x H) : 700 x 1100 x 450 – kW (elec) : 0.4
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Profielkader in aluminium.
- Panelen met geïsoleerde dubbele wand.
- Laterale inspectie.
- Direct aangedreven ventilator.
- Drievoudige filtering.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 700 × 1100 × 450 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
35 |
Breedte (mm) |
700 |
Lengte (mm) |
1100 |
Hoogte (mm) |
450 |
Volume (M3) |
0.56 |
Elektrisch vermogen KW |
0.4 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50HZ |
Familie |
Prise directe / Monophasé |
Subfamilie |
ACTIVE CHARCOAL |
Merk |
Diamond |
Merk |
Diamond |
Familie |
Prise directe / Monophasé |
Subfamilie |
ACTIVE CHARCOAL |
Populaire keuzes voor jou
Panoramische uitstaltoonbank, verwarmd, 4 niveaus, zonder reserve – ZWART
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
CB15HT-B9-P-2EME
Rekkengeheel in aluminium voor C2010/XBF, diepte 400mm “L” 4 niveaus “MaxiCold”
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
GA2014/BF
Dubbele gaspannekoekplaat hoog rendement, Ø 400 mm “geëmailleerd”
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
BRET/2G-R
Groentenwasser en centrifuge met uitneembare mand
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
CLE-2C
Wok-fornuis 5 branders met watergordijn
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
CHINA/5L
Spoeltafel 2 kuipen 600x500xh325, rechts druipvlak op kast met 2 schuifdeuren
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
L2021D-AS
Sauswarmer dubbel, HENDI, 1,3L, 220-240V/400W, 270x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
201725
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.