“Professionele snijmachine, mes Ø 300 mm” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Filtrerende extractiegroep, 10400 m³/u, 2 snelheden
€14.992,00 Oorspronkelijke prijs was: €14.992,00.€13.043,04Huidige prijs is: €13.043,04.
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 1280 x 2200 x 1280 – kW (elec) : 4.1 – Voltage : 230/3 50Hz
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Profielkader in aluminium.
- Panelen met geïsoleerde dubbele wand.
- Laterale inspectie.
- Riemaangedreven ventilator met 2 snelheden.
- Drievoudige filtering.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 1280 × 2200 × 1280 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
35 |
Breedte (mm) |
1280 |
Lengte (mm) |
2200 |
Hoogte (mm) |
1280 |
Volume (M3) |
4.6 |
Elektrisch vermogen KW |
4.1 |
Elektrische verbinding 2 |
230/3 50Hz |
Familie |
Traction à courroie / Triphasé |
Subfamilie |
ACTIVE CHARCOAL |
Heeft accessoires |
1 |
Merk |
Diamond |
Merk |
Diamond |
Familie |
Traction à courroie / Triphasé |
Subfamilie |
ACTIVE CHARCOAL |
Populaire keuzes voor jou
Koffiepercolator – 1 groep met thermos 2,2 Lit. – Halfautomatisch
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
PTH-S1/T
Professionele snijmachine, Ø 300 mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
300/TL
Lineaire rek in geanodiseerd aluminium 4 niveau’s “Modular Rack”
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
RLA/244-4/EF
Sorteertafel (links) met afvalopening
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
GCP-21
Werktafel met onderblad + achterrand
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
TL2261A
Deco knooppunt 2x216Lt. Eik
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
DE21-U-CA/N
Sauswarmer enkel, HENDI, 0,65L, 220-240V/200W, 150x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
201718
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.