“Neutraal element, module 1/1, op kast – PASS-THROUGH” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Element met ondiepe kuip op open kast 3x GN1/1
€4.701,00
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 1125 x 800 x 900 – T° : -10°-3° – kW (elec) : 0.5
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Bovenblad 1,5 mm met afgeronde rand 70mm, diepgetrokken kuip GN-20 mm, met GN-afmetingen, afgeronde hoeken en afvoer.
- Gemaakt van AISI 304 roestvrij staal op 150 mm verstelbare roestvrijstalen poten.
- Ingebouwde hermetische eenheid.
- Condensbak onder eenheid.
- Koelgas R290.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 1125 × 800 × 900 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
1125 |
Lengte (mm) |
800 |
Hoogte (mm) |
900 |
Volume (M3) |
1.1 |
Elektrisch vermogen KW |
0.5 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50HZ |
Elektrisch vermogen C Pos |
-10°-3° |
Merk |
03-Diamond Gold |
Familie |
Elementen Gekoeld bovenblad |
Lines |
SELF 800 |
Populaire keuzes voor jou
Friteuse Profi Line met aftapkraan – 10L, 400V, HENDI, Profi Line, 10L, 400V/6600W, 300x680x(H)420mm
Beoordeeld met 0 van 5
€471,00
SKU:
209424
De HENDI Profi Line friteuse met aftapkraan is perfect voor het bereiden van allerhande krokante snacks zoals; knapperige frieten, groenten of loempia's. Perfect for restaurants, bars en andere catering gelegenheden. Dankzij het ruime 10 liter basin bereid je binnen no-time grote hoeveelheden snacks.
Gasfornuis 4 branders en elektrische convectie-oven GN 2/3
Beoordeeld met 0 van 5
€3.029,00
SKU:
G60/4BFEV6-N
Sauswarmer enkel, HENDI, 0,65L, 220-240V/200W, 150x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
€120,00
SKU:
201718
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.