“Roast-Master Pro gasbarbecue, HENDI, 11,6kW, 790x560x(H)900mm” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Element met kuip + gekoelde vitrine op gekoelde kast 6x GN 1/1
€21.052,00
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 2250 x 800 x 1600 – T° : +2°+10° +4°+12° – kW (elec) : 1.8
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Bovenblad 1,5 mm met afgeronde rand 70mm.
- Kuip GN-200 mm, afgeronde hoeken en afvoer.
- Ingebouwde hermetische eenheid.
- Koelgas R290.
- Condensbak onder eenheid.
- Gemaakt van AISI 304 roestvrij staal op 150 mm verstelbare roestvrijstalen poten.
- Vitrine met 2 niveaus, schuifdeuren aan de serveerzijde en klapdeuren aan de klantzijde (2x 3).
- GASTRONORM koelmeubel met afgeronde hoeken.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 2250 × 800 × 1600 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
2250 |
Lengte (mm) |
800 |
Hoogte (mm) |
1600 |
Volume (M3) |
3.2 |
Elektrisch vermogen KW |
1.8 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50HZ |
Elektrisch vermogen C Neg |
+2°+10° |
Elektrisch vermogen C Pos |
+4°+12° |
Merk |
03-Diamond Gold |
Familie |
Elem. Gekoelde kuip & Vitrine |
Lines |
SELF 800 |
Populaire keuzes voor jou
Warmte vitrine, zelfbediening, met glazen deur, op wielen – FULL BLACK
Beoordeeld met 0 van 5
€6.005,00
SKU:
HAS08-G5-EXPO
Koeltafel, geventileerd, 4 deuren GN 1/1, (zonder groep)
Beoordeeld met 0 van 5
€6.190,00
SKU:
TFC4/SG-11
Ondersteuning voor rooster WR-80…, DRK12, SSP32…, CLP52.., DRP16…, CLN…
Beoordeeld met 0 van 5
€1,00
SKU:
SGX/6
Sauswarmer enkel, HENDI, 0,65L, 220-240V/200W, 150x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
€120,00
SKU:
201718
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.