“Kit ladenblok, roestvrij staal, (1/3+2/3) x TAV…” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Element met gekoelde kuip op open kast 6x GN 1/1
€8.423,00 Oorspronkelijke prijs was: €8.423,00.€7.328,01Huidige prijs is: €7.328,01.
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 2250 x 800 x 900 – T° : +4° +10° – kW (elec) : 0.6
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Bovenblad 1,5 mm met afgeronde rand 70mm.
- Kuip GN-200 mm, afgeronde hoeken en afvoer.
- Gemaakt van AISI 304 roestvrij staal op 150 mm verstelbare roestvrijstalen poten.
- Ingebouwde hermetische eenheid.
- Condensbak onder eenheid.
- Koelgas R290.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 2250 × 800 × 900 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
2250 |
Lengte (mm) |
800 |
Hoogte (mm) |
900 |
Volume (M3) |
2 |
Elektrisch vermogen KW |
0.6 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50HZ |
Elektrisch vermogen C Pos |
+4° +10° |
Merk |
03-Diamond Gold |
Familie |
Eléments cuve réfrigérée |
Lines |
SELF 800 |
Populaire keuzes voor jou
RVS mes n°32, zelf-slijpend.
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
CI32
Imitatie RVS steun voor GL4/33, met wielen, 2 met rem
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
SGL4/33-RSI
Serveerwagen “verchroomd-notelaar”, 2 niveau’s
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
CC2/93-52-LIQ
Schuivend plexiglas RO25/…
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
PLEX-PX/HL25
Messing borstel, verstelbare kop van geanodiseerd aluminium voor oven
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
AC-SP
Neutraal element met lade GN, op open kast
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
N99/PTA2-2EME
Sauswarmer enkel, HENDI, 0,65L, 220-240V/200W, 150x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
201718
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.