“Positieve gekoelde vitrine 1142 liter, 2 draaideuren – ZWART” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Elektrische verchroomde vlakke bakplaat module 1/1, op open kast
€5.674,00 Oorspronkelijke prijs was: €5.674,00.€4.936,38Huidige prijs is: €4.936,38.
mm (B x D x H) : 800 x 900 x 850/920 – kW (elec) : 12 – Voltage : 400-230/3N 50-60Hz
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 800 × 900 × 850920 cm |
---|---|
Goede deal |
1 |
Breedte (mm) |
800 |
Lengte (mm) |
900 |
Hoogte (mm) |
850/920 |
Volume (M3) |
1 |
Elektrisch vermogen KW |
12 |
Elektrische verbinding 2 |
400-230/3N 50-60Hz |
Merk |
Diamond |
Familie |
Plaques de cuisson |
Lines |
OPTIMA 900 |
Subfamilie |
ELECTRIC |
Populaire keuzes voor jou
Inductiekookplaat model 5000 D, HENDI, Profi Line, 400V/5000W, 398x525x(H)175mm
Beoordeeld met 0 van 5
€575,00
SKU:
239322
Geventileerde koeltafel, 5 glazen deuren GN 1/1, 700 Lit.
Beoordeeld met 0 van 5
€6.706,00
SKU:
DT274/P9-VD-LIQ
Percolator UNIQ, HENDI, 14L, Zilver, 220-240V/1750W, 354x418x(H)500mm
Beoordeeld met 0 van 5
€132,00
SKU:
211441
De HENDI Percolator – Design by Bronwasser is gemaakt met precisie en stijl – valt op bij elk buffet met zijn strakke roestvast stalen afwerking. Uitgerust met praktische functies zoals een non–drip kraan, waterniveau-indicator en schakelt automatische om naar warmhouden, zorgt hij voor een soepele koffieservice bij elk kopje koffie.
Gasoven, “TOUCH” directe stoom en convectie 10x GN 1/1+Cleaning
Beoordeeld met 0 van 5
€16.122,00
SKU:
SDGT/XC-10
Sauswarmer dubbel, HENDI, 1,3L, 220-240V/400W, 270x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
€217,00
SKU:
201725
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.