De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.

delivery

Elektrische rookkamer voor voeding, 1 verdieping (400×600 mm)

1.003,00

mm (B x D x H) : 715 x 415 x 230 – kW (elec) : 0.25

SKU: FAS-164 Categorie: Brand:

Beschrijvingen

  • Verwarmde pin met timer voor automatische ontsteking en zaagselverbranding.
  • Geleverd met 50 g eiken zaagsel (topkwaliteit).
  • Model uitgerust met een bakrooster : 400×600 mm.
  • Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen.

ADVANTAGE:

  • Waarom koud roken? Op een correcte manier roken zoals de professionelen het doen, bestaat uit 3 stappen: zouten, drogen en roken. Deze laatste stap wordt koud uitgevoerd om vrij water te verwijderen, zonder het product uit te drogen of te korsten. De rook wordt geproduceerd door een langzame verbranding van het eiken zaagsel (essentieel voor het verkrijgen van die unieke smaak en aroma) en gekoeld in het apparaat voor gelijkmatig roken.
  • Rook uw vis (zalm, forel, paling, haring,…), zeevruchten (kreeft, langoustine, Sint-Jacobsschelpen,…), vlees (eend, filet mignon,…), charcuterie (worst, spek, hesp,…) aan een heel economische prijs! Voor zalm bijvoorbeeld, komt het 3 maal goedkoper uit om zelf zalm te roken in plaats van gerookte zalm te kopen. Bovendien de extra “huisgemaakt” toets maakt het verschil. Een volledige traceerbaarheid van de producten kan eveneens gegarandeerd worden.

Specificaties

Productgegevens

Afmetingen 715 × 415 × 230 cm
Leveringsvertraging leverancier

42

Breedte (mm)

715

Lengte (mm)

415

Hoogte (mm)

230

Volume (M3)

0.8

Elektrisch vermogen KW

0.25

Elektrische verbinding

230/1N 50-60Hz

Heeft accessoires

1

Merk

02-Diamond Silver

Subfamilie

ELECTRIC

Lines

SMOKER PLUS