“Centraal “gebogen” glas aan elke zijde, 4x GN 1/1” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Elektrische friteuse tafelmodel 4 liter
€211,00
mm (B x D x H) : 210 x 410 x 290 – kW (elec) : 3
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Kuip met nuttige capaciteit: 3,5 liter.
- Mandafmetingen: 120x220x110 mm
- Gemaakt van roestvrij staal, met 2 hittebestendige handgrepen, voorzien van een deksel
- Roestvrijstalen mand (zeer robuust “versterkt”), met hittebestendige handgreep
- AISI 304 roestvrijstalen kuip, voorzien van een deksel
- Verwarming door een “behandelde” gepantserde weerstand, ondergedompeld in de kuip
- Koude zone: geen verkoling van voedselresten
- Thermostaat van 0°C tot 180°C, evenals een veiligheidsthermostaat (beschermde boldraden)
- Gemakkelijk onderhoud: afneembare bedieningskast (uitgerust met een microschakelaar), afneembare en vaatwasmachinebestendige onderdelen
- Apparaat gebouwd in overeenstemming met de huidige CE-normen
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 210 × 410 × 290 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
35 |
Breedte (mm) |
210 |
Lengte (mm) |
410 |
Hoogte (mm) |
290 |
Volume (M3) |
0.03 |
Elektrisch vermogen KW |
3 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50-60Hz |
Merk |
01-Diverso |
Familie |
Versions de table |
Subfamilie |
4 Lt / ELECTRIC |
Populaire keuzes voor jou
Dienbladenglijbaan hoekelement 45° (intern links S80/ AI45)
Beoordeeld met 0 van 5
€379,00
SKU:
S80/RIG412
Electrische oven “TOUCH” directe stoom en convectie, 20x GN 1/1+Cleaning
Beoordeeld met 0 van 5
€30.594,00
SKU:
SDET/XC-20
Elektrisch fornuis, 4 ronde kookplaten, op kast
Beoordeeld met 0 van 5
€1.920,00
SKU:
WR-E4PA-A3-2EME
Bakplaat, HENDI, Kitchen Line, 220-240V/2400W, 527x404x(H)233mm
Beoordeeld met 0 van 5
€333,00
SKU:
154939
De HENDI Bakplaat Kitchen Line heeft een gehard stalen bakplaat dat temperaturen tot 300°C kan bereiken, waardoor het perfect is voor het bakplaaten van burgers, steaks en worstjes of het bereiden van eieren en pannenkoeken. De combinatie van de spatranden en de verwijderbare vetopvangbak bevordert de reiniging en hygiëne.