“Koeltafel samengesteld uit :” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Elektrische braadplaat met geribde plaat -Top-
€1.590,00
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 400 x 650 x 280/380 – kW (elec) : 4.5 – Voltage : 400/3N 50-60Hz
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Nuttige afmetingen van het braadoppervlakte 395×520 mm, 20,5 dm2.
- Uitgevoerd in R.V.S. AISI 304, verstelbare stelschroeven in R.V.S.
- Braadplaat in gietijzer met hoge warmtegeleiding voorzien van een gelaste periferische spatwand om een perfecte afdichting te verzekeren. Frontale opvanglade voor recuperatie van het kookvocht.
- Elektrische verwarming door weerstanden in R.V.S., rechtstreeks geplaatst onder de plaat. Temperatuurregeling tussen 120°C en 320°C, door thermostaat.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 400 × 650 × 280380 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
400 |
Lengte (mm) |
650 |
Hoogte (mm) |
280/380 |
Volume (M3) |
0.18 |
Elektrisch vermogen KW |
4.5 |
Elektrische verbinding 2 |
400/3N 50-60Hz |
Heeft accessoires |
1 |
Merk |
Diamond |
Familie |
Plaques de cuisson |
Lines |
ALPHA 650 |
Subfamilie |
ELECTRIC |
Populaire keuzes voor jou
Kamer ISO 80 met groep, afm. int. 2030 x 2030 x h2030mm (8,37m³)
Beoordeeld met 0 van 5
€9.221,00
SKU:
WR-Z2226-8V
Neutrale vitrinetoonbank, met laag glas, met neutrale reserve – ZWART
Beoordeeld met 0 van 5
€5.447,00
SKU:
ATL/20-BN-B5
Bakplaat half geribbeld, HENDI, Kitchen Line, 220-240V/2400W, 527x404x(H)233mm
Beoordeeld met 0 van 5
€393,00
SKU:
154946
De HENDI Bakplaat half geribbeld Kitchen Line heeft een gehard stalen bakplaat dat temperaturen tot 300°C kan bereiken. Het geribbelde gedeelte is perfect voor het bereiden van vet vlees en worstjes, terwijl het gladde gedeelte perfect is voor eieren en pannenkoeken. De combinatie van de spatranden en de verwijderbare vetopvangbak bevordert de reiniging en hygiëne.