“Open onderstel, 1200 mm, R.V.S. AISI 304” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Droog bain-marie element, kuip 4x GN 1/1
€2.807,00
mm (B x D x H) : 1455 x 700 x 380 – T° : +65° +85° – kW (elec) : 2
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Bovenkant 1,5 mm, afgeronde rand.
- Statische warmte met verwarmingselementen in de kuip.
- Diepgetrokken kuip GN-150 mm, afgeronde hoeken.
- Gemaakt van AISI 304 roestvrij staal.
Deze zelfbediening elementen in de Drop In versie, hebben voor elke specifieke functie een oplossing op maat. Technologie, design en soberheid: dat is de essentie van ARMONIA Drop In, een lijn die overal kan worden geïntegreerd, een esthetiek die niemand onverschillig zal laten!
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 1455 × 700 × 380 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
1455 |
Lengte (mm) |
700 |
Hoogte (mm) |
380 |
Volume (M3) |
0.9 |
Elektrisch vermogen KW |
2 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50-60Hz |
Elektrisch vermogen C Pos |
+65° +85° |
Heeft accessoires |
1 |
Merk |
03-Diamond Gold |
Familie |
Eléments Bain-marie |
Lines |
SELF DROP IN ARMONIA |
Populaire keuzes voor jou
Aardappelschilmachine 5 kg, HENDI, Kitchen Line, 230V/550W, 620x525x(H)787mm
Beoordeeld met 0 van 5
€1.688,00
SKU:
229200
Glazenwasser vierkante mand 400x400mm + anti-vervuiling voorziening type AB (Break Tank)
Beoordeeld met 0 van 5
€2.905,00
SKU:
D281/6B
Pizza sauslepel, HENDI, 0,05L, 280x65mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
855492
De HENDI Pizza sauslepel vereenvoudigt het doseren en verspreiden van saus. De gebogen handgreep zorgt voor een nauwkeurige controle tijdens het gieten, terwijl de platte bodem het verspreiden van saus vergemakkelijkt. Deze lepel is verkrijgbaar in twee maten en heeft ook een ophanggat in de handgreep - voor gemakkelijke opslag.
Lineaire rek in geanodiseerd aluminium GN 4 niveau’s “Modular Rack”
Beoordeeld met 0 van 5
€1.635,00
SKU:
RLA/345-4/EF