“Hoekrek in geanodiseerd aluminium 4 niveau’s “Modular Rack”” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Bak voor SCO31-C3, SCO41-C4, SCO51-C5, SCO66-C6
€12,00
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 548 x 225 x 225
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
SKU:
PSC/4C
Categorie: Geen categorie
Beschrijvingen
Specificaties
Productgegevens
Populaire keuzes voor jou
Snijmachine Profi Line 250 rode uitvoering, HENDI, Profi Line, 220-240V/320W, 514x484x(H)373mm
Beoordeeld met 0 van 5
€620,00
SKU:
210086
Bakplaat, HENDI, Kitchen Line, 220-240V/2000W, 326x445x(H)225mm
Beoordeeld met 0 van 5
€254,00
SKU:
154922
De HENDI Bakplaat Kitchen Line heeft een gehard stalen bakplaat die temperaturen tot 300°C kan bereiken, waardoor het perfect is voor het bakplaaten van burgers, steaks en worstjes of het bereiden van eieren en pannenkoeken. De combinatie van de spatranden en de verwijderbare vetopvangbak bevordert de reiniging en hygiëne.
Hamburgerpers, HENDI, ø130 mm, 250x230x(H)270mm
Beoordeeld met 0 van 5
€283,00
SKU:
282113
De HENDI Hamburgerpers is voorzien van een duurzame behuizing en bovenpers uit geanodiseerd aluminium, wat garant staat voor langdurige prestaties. Het tilt de hamburger automatisch op na het vormen, versnelt de voorbereiding en vermindert de handmatige hantering. Een praktische hendel maakt het eenvoudig om de hamburger uit de vorm te halen, terwijl de meegeleverde vetvrijpapieren hamburger scheiders zorgen voor een hygiënische en efficiënte stapeling. Voorzien van een eenvoudige drukknop om de pers te laten zakken en antislipvoetjes voor extra stabiliteit – deze pers garandeert keer op keer consistente resultaten.