“Werktafel met onderblad” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Bain-marie element op warmkast 2x 3 GN 1/1
€9.183,00
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 2250 x 800 x 900 – T° : +30°+60° +30°+90° – kW (elec) : 8.2 – Voltage : 400-230/3N 50-60Hz
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Bovenkant 1,5 mm, afgeronde rand 70 mm.
- Diepgetrokken kuip GN-200 mm, afgeronde hoeken, afvoer en overloop.
- Vulling van de kuip d.m.v. elektroventiel.
- Elektrische verwarming d.m.v. verwarmingselementen onder de kuip.
- Geventileerde kast, verwarmd met elektrische weerstanden.
- Gemaakt van AISI 304 roestvrij staal op 150 mm verstelbare roestvrijstalen poten.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 2250 × 800 × 900 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
2250 |
Lengte (mm) |
800 |
Hoogte (mm) |
900 |
Volume (M3) |
2 |
Elektrisch vermogen KW |
8.2 |
Elektrische verbinding 2 |
400-230/3N 50-60Hz |
Elektrisch vermogen C Neg |
+30°+60° |
Elektrisch vermogen C Pos |
+30°+90° |
Merk |
03-Diamond Gold |
Familie |
Eléments Bain-marie |
Lines |
SELF 800 |
Populaire keuzes voor jou
Suikerspinmachine, HENDI, 220-240V/1300W, 520x520x(H)503mm
Beoordeeld met 0 van 5
€393,00
SKU:
282731
Elektrische oven, 2 kamers, 2x 9 pizza’s Ø 350 mm
Beoordeeld met 0 van 5
€14.484,00
SKU:
GDX18/35-DP
Vitrinekast positieve geventileerd, 783 liter, 2 schuifdeuren, met lichtbak, ZWART
Beoordeeld met 0 van 5
€2.058,00
SKU:
WR-80AC-SB
Bordenwarmer enkel, HENDI, 230V/400W, 393x571x(H)766mm
Beoordeeld met 0 van 5
€454,00
SKU:
250167
De HENDI Bordenwarmer enkel houdt tot 72 stuks ⌀24 cm / 40 stuks ⌀33 cm borden warm en klaar om te serveren. Het helpt om de temperatuur van het voedsel van de keuken tot de tafel van de klant te behouden zodat alle smaak behouden blijft. Deze bordenwarmer is de perfecte oplossing voor restaurants, kantines en cateringevenementen waar grote hoeveelheden maaltijden tegelijk worden bereid en geserveerd.