“Vaatwasser mand 500x500mm, met afvoerpomp en wasmiddeldoseerder” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Bain-marie elektrisch 8 GN 1/3 h150 mm TOP
€4.151,00
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 800 x 900 x 250/320 – kW (elec) : 4.4 – Voltage : 230/3 50-60Hz
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Kuipafmetingen: 700x685xh160 mm, voor GN bakken tot 150 mm.
- NB: geleverd zonder gastronorm bakken.
- Gemaakt van AISI 304 roestvrij staal, diepgetrokken bovenkant (20/10 mm), nivelleerpoten, IPX5 waterdichtheid.
- Kuip van AISI 304 roestvrij staal met afgeronde hoeken, geperforeerd bodemrooster en overloopbuis. Voor automatische watertoevoer, zie A17/CLWT.
- Elektrische verwarming door middel van AISI 304 roestvrijstalen gepantserde verwarmingselementen onder de bodem van de kuip. Aan/uit-schakelaar, regeling van 30°C tot 90°C.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 800 × 900 × 250320 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
800 |
Lengte (mm) |
900 |
Hoogte (mm) |
250/320 |
Volume (M3) |
0.54 |
Elektrisch vermogen KW |
4.4 |
Elektrische verbinding 2 |
230/3 50-60Hz |
Heeft accessoires |
1 |
Merk |
03-Diamond Gold |
Familie |
Bain-marie |
Subfamilie |
ELECTRIC |
Lines |
MAXIMA 2200 |
Populaire keuzes voor jou
Mand (1/2 kuip) voor friteuse élec. 18 Lt
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
A9/PE18-1/2-N
Homogeniserende mengschacht voor staafmixers, HENDI, (L)300mm
Beoordeeld met 0 van 5
€375,00
SKU:
237762
Bordenwarmer enkel, HENDI, 230V/400W, 393x571x(H)766mm
Beoordeeld met 0 van 5
€454,00
SKU:
250167
De HENDI Bordenwarmer enkel houdt tot 72 stuks ⌀24 cm / 40 stuks ⌀33 cm borden warm en klaar om te serveren. Het helpt om de temperatuur van het voedsel van de keuken tot de tafel van de klant te behouden zodat alle smaak behouden blijft. Deze bordenwarmer is de perfecte oplossing voor restaurants, kantines en cateringevenementen waar grote hoeveelheden maaltijden tegelijk worden bereid en geserveerd.