“Glazenwasser mand 400×400 mm, met afvoerpomp en wasmiddeldoseerder” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Aardappelschilmachine 5 kg, HENDI, Kitchen Line, 230V/550W, 620x525x(H)787mm
€1.688,00
De HENDI Aardappelschilmachine 5 kg kan snel een volle lading aardappelen schillen dankzij de grote trommel en krachtige motor. De water toevoer en afvoer zorgen ervoor dat uw aardappelen worden gewassen tijdens het schillen.
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
Maximale capaciteit: 5 kg.
Volume: 12L. Productie: 70-100 kg/u.
Gewicht: 37,5 kg.
- 5 kg aardappelen kunnen in slechts 3 minuten worden geschild
- 12 liter vat van duurzaam roestvast staal
- Uitgerust met een timer, stopt het schillen nadat de ingestelde tijd is bereikt
- Met wateraansluiting en afvoer voor het spoelen tijdens het schillen
- Kan op de vloer worden gemonteerd
Bullet Points:
Specificaties
Productgegevens
Gewicht | 50 kg |
---|---|
Afmetingen | 620 × 525 × 787 cm |
Breedte (mm) |
620 |
Lengte (mm) |
525 |
Hoogte (mm) |
787 |
Merk |
Hendi |
Gewicht (kg) |
38 |
Lengte verpakking (mm) |
611 |
Breedte verpakking (mm) |
718 |
Hoogte verpakking (mm) |
987 |
Gewicht verpakking (kg) |
50 |
Hoofdmateriaal |
Plastics,Metalen |
Andere materialen |
Roestvast staal,PC (Polycarbonaat) |
Populaire keuzes voor jou
Kamer ISO 80, afm. int. 1430 x 1230 xh 2030 mm (3,57 m³)
Beoordeeld met 0 van 5
€4.587,00
SKU:
C40B/BF
Dubbele inductiekookplaat Kitchen Line, HENDI, Kitchen Line, 230V/3500W, 608x405x(H)54mm
Beoordeeld met 0 van 5
€250,00
SKU:
239414
Pizza sauslepel, HENDI, 0,05L, 380x65mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
855539
De HENDI Pizza sauslepel vereenvoudigt het doseren en verspreiden van saus. De gebogen handgreep zorgt voor een nauwkeurige controle tijdens het gieten, terwijl de platte bodem het verspreiden van saus vergemakkelijkt. Deze lepel is verkrijgbaar in twee maten en heeft ook een ophanggat in de handgreep - voor gemakkelijke opslag.