“Aardgas/GPL brander voor FRM/4G-L & FRM/4G-F” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Vitrine-element en gekoelde kuip op kast 4x GN 1/1
€14.008,00
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 1500 x 800 x 1600 – T° : +4°+12° – kW (elec) : 0.6
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Bovenblad 1,5 mm met afgeronde rand 70mm.
- Kuip GN-200 mm, afgeronde hoeken en afvoer.
- Ingebouwde hermetische eenheid.
- Koelgas R290.
- Condensbak onder eenheid.
- Vitrine met 2 niveaus, schuifdeuren aan de serveerzijde en klapdeuren aan de klantzijde (2x 3).
- Gemaakt van AISI 304 roestvrij staal op 150 mm verstelbare roestvrijstalen poten.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 1500 × 800 × 1600 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
1500 |
Lengte (mm) |
800 |
Hoogte (mm) |
1600 |
Volume (M3) |
2.5 |
Elektrisch vermogen KW |
0.6 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50HZ |
Elektrisch vermogen C Pos |
+4°+12° |
Merk |
03-Diamond Gold |
Familie |
Elem. Gekoelde kuip & Vitrine |
Lines |
SELF 800 |
Populaire keuzes voor jou
Gekoelde chocolade vitrine Lt. 530 – Doorgeef – Moduleerbaar
Beoordeeld met 0 van 5
€11.330,00
SKU:
GCC-1/TR-R2
Top element + gekoelde vitrine op openkast 6x GN 1/1
Beoordeeld met 0 van 5
€18.682,00
SKU:
S80/RPTV23-R2
Toebehoren: plexiglas deuren, 90° binnenhoek, laag glas (2 zijden)
Beoordeeld met 0 van 5
€417,00
SKU:
KPA/A9-V
Snijmachine Profi Line 250 rode uitvoering, HENDI, Profi Line, 220-240V/320W, 514x484x(H)373mm
Beoordeeld met 0 van 5
€620,00
SKU:
210086
Sauswarmer enkel, HENDI, 0,65L, 220-240V/200W, 150x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
€120,00
SKU:
201718
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.