“Geheel diepvrieskamer T° -10° -25° samengesteld uit:” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Optie : Bain-marie kuip met droge warmte 8x GN 1/1, H150mm
€1.756,00
Beschikbaar via nabestelling
T° : +55° +70° – kW (elec) : 3.2
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Draagstructuur AISI 304 voor gastronorm bak, maximale diepte 150mm.
- Gekoelde vitrine alleen beschikbaar op geventileerde vitrine.
- Bain-marie en droge hitte vitrine alleen beschikbaar op neutrale vitrine.
- NB: Het wordt aanbevolen geen tussenschap te gebruiken.
Specificaties
Productgegevens
| Leveringsvertraging leverancier |
42 |
|---|---|
| Volume (M3) |
1.35 |
| Elektrisch vermogen KW |
3.2 |
| Elektrische verbinding |
230/1N 50-60Hz |
| Elektrisch vermogen C Pos |
+55° +70° |
| Merk |
Diamond |
| Familie |
Modules Chauds |
| Subfamilie |
3000 / HOT DRY |
Populaire keuzes voor jou
Glazenwasser en vaatwasser vierkante mand 450×450 mm + waterverzachter
Beoordeeld met 0 van 5
€2.846,00
SKU:
046D/6-A
Gekoelde opzetvitrine 10x GN 1/4 – 150 mm, met R.V.S. deksel
Beoordeeld met 0 van 5
€1.414,00
SKU:
SX200/CC-R6
Hamburgerpers, HENDI, ø130 mm, 250x230x(H)270mm
Beoordeeld met 0 van 5
€283,00
SKU:
282113
De HENDI Hamburgerpers is voorzien van een duurzame behuizing en bovenpers uit geanodiseerd aluminium, wat garant staat voor langdurige prestaties. Het tilt de hamburger automatisch op na het vormen, versnelt de voorbereiding en vermindert de handmatige hantering. Een praktische hendel maakt het eenvoudig om de hamburger uit de vorm te halen, terwijl de meegeleverde vetvrijpapieren hamburger scheiders zorgen voor een hygiënische en efficiënte stapeling. Voorzien van een eenvoudige drukknop om de pers te laten zakken en antislipvoetjes voor extra stabiliteit – deze pers garandeert keer op keer consistente resultaten.
Geventileerd koelkast, 40x600x400 / 20x 600×800
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
AP1B/F86-R2-2EME
